Blog

 

 

 

Review over een foto op aluminium van Fotocadeau

Posted by on jul 14, 2019 in Blog, Geen categorie | 0 comments

Review over een foto op aluminium van Fotocadeau

Review wanddecoratie foto op aluminium

Hai allemaal, het is weer tijd voor een leuke review! Ik ben de laatste maanden erg druk geweest met een geweldig uniek en groot project, dat is de reden dat heb je niet veel van mij hebt gehoord op social media, echt even geen tijd hiervoor gehad. Over dat project later meer, maar nu eerst weer tijd voor een review over een bijzondere wanddecoratie.

Fotocadeau

Het blijft geweldig leuk als ik benaderd wordt met de vraag om weer een review te schrijven over een product. Dit keer gaat het over het bedrijf Fotocadeau. Ik mocht aangeven welke wanddecoratie de voorkeur had en ik heb nu gekozen voor een wanddecoratie van dibond. Wat dat is? Dat leg ik je straks even uit. Ik ga dit keer voor een mooie grote plaat van 1.00m x 0,70m, dat hangt vast geweldig mooi in mijn nieuwe werkplek! Uiteraard ben ik ook kritisch als het gaat om de gebruiksvriendelijkheid van een website. Dus snel even kijken.

Starten

Bij het openen van de website www.fotoopaluminium.nl krijg je een heldere, fris uitziende homepage te zien. Mooi overzichtelijk en het kost dan ook niet veel moeite om een wanddecoratie uit te kiezen. De keuze is enorm van fotobehang tot deurposters en wanddecoratie. Dit keer komt Simon de kat op de wanddecoratie. Deze kat heeft een speciaal plekje bij mij, vorig jaar is hij doodgebeten door een hond, echt vreselijk verdrietig! Hij krijgt nu een mooi plekje aan de muur. Hij was een geweldig fotomodel en ik had tal van mooie, grappige en statige foto’s van hem.

Ontwerp

Grappig, maar als je op de site komt www.fotocadeau.nl dan zie je verderop op de homepage “Onze andere shops” waaronder ook www.footoopaluminium.nl en daar heb ik mijn wanddecoratie besteld. Ik heb dit keer gekozen voor dibond en dat is een foto op aluminium geprint. Daartussen zit een kleine schuimlaag. Het voordeel is dat de plaat niet zo zwaar is en de foto ook mooi “mat” geprint wordt. Je kan nog kiezen voor geborsteld aluminium maar dat hangt echt van de foto af. Dan zie je meer van het aluminium op de plaat. Plexiglas daarentegen is vaak hoogglans waarbij wel de kleuren wel vaak mooier uitkomen. Denk daar dus goed over na. We gaan nu dus aan de slag.

Aan de slag

foto op aluminium

 

Het leuke is dat je een voorbeeld te zien krijgt bij ieder maat die je invult. Krijg je een leuk beeld hoe het in je kamer zou uitkomen. Je kan ook een eigen maat invoeren, de foto wijzigen en ook de formaten. Ook kan je eventueel een tekst toevoegen in allerlei kleuren.

Toch had ik een klein dingetje. Je kan ook heel leuk een collage maken of een drieluik. Maar daar had ik problemen mee, om te switchen van een enkele aluminium plaat naar b.v. een drieluik. Ik kwam telkens terug bij mijn aluminiumplaat. Tja en dat trek ik aan de bel natuurlijk. Eens kijken hoe dat werkt. Je kan niet chatten met Fotoopaluminium maar een mail sturen kan je wel. De mail is weg met mijn vraag, eens kijken wanneer ik antwoord krijg. Prima binnen 5 minuten kreeg ik al antwoord. Wel jammer, maar een drieluik kan je nog niet met dit programma maken maar je kan het bestellen via een mail. Maar de optie is er wel en antwoord krijg je erg snel en daar wordt ik al blij van. Inmiddels ben ik tevreden met de uitvoering.

Bestellen

Het bestelproces gaat ook erg simpel, heb je nog geen account, maakt er dan een aan en het programma geeft zelf aan als er een actie loopt met een mooie korting.

Ontvangst

Nou geweldig zeg, na 1 werkdag had ik de wanddecoratie al binnen, goed en stevig verpakt. Toen het uitpakken, ja…dat was geweldig moment. Daar was Simon de kat…levensgroot op aluminium. De foto kwam heel goed tot zijn recht en was mooi geprint! Het ophangsysteem zit er los bij, makkelijk aan te achterzijde te bevestigen maar wel eerst de folie verwijderen aan de achterzijde van de aluminium plaat. Wel lastig te zien, maar er zit echt wel doorzichtig folie op! Nu snel de aluminium plaat een mooi plekje geven!

 

foto op aluminium

 

Al met al ben ik zeker tevreden over het resultaat en de prijs-kwaliteit verhouding. wat vinden jullie er van? Zou ik weer eens bestellen bij Fotocadeau of Fotoopaluminium?  Het antwoord is…ja zeker wel!

Wil je meer weten over het maken van een wanddecoratie? Bel of mail mij, ik help je graag.

Groetjes, Karin

 

Review testalbum van Het Fotoalbum

Posted by on feb 1, 2019 in Blog | 0 comments

Review testalbum van Het Fotoalbum

Review voor Het Fotoalbum

En weer is mij gevraagd om een fotoboek te maken en hier een review over te schrijven. Aangezien ik regelmatig workshops geef vind ik dat altijd weer een uitdaging en bekijk dan welk bedrijf en welke software ik ga gebruiken voor mijn toekomstige workshops. Deze keer dus een review voor “ Het Fotoalbum” www.hetfotoalbum.nl

Start

We gaan beginnen!

Eerst de website van Het Fotoalbum, het ziet er mooi en overzichtelijk uit en wat de fotoboeken aangaat hebben ze ontzettend veel keuze. Leuk om de site eens goed te bekijken. Maar goed, ik ga nu voor het fotoboek. Ik kies meestal een hardcover boek, liefst lekker groot, dan komen je foto’s zo mooi uit. De software download ik liever (de offline versie) omdat ik best wat tijd kwijt ben om een fotoboek te maken dus kan je verder wanneer het jou uitkomt. Dus meteen de software gedownload en wat een verrassing. Toevallig kende ik deze software van een andere leverancier. Ik ben zeker aangenaam verrast dat Het Fotoalbum deze software gebruikt. Prima om mee te werken. Aangezien ik hiermee al bekend was ging het maken van een boek lekker vlot. Je begint met het kiezen van een fotoboek, haalt je foto’s op en gaat zo verder tot je in de het ontwerp van het fotoboek terecht komt. Je ziet dat de omslag daar apart vermeld wordt. Dat is wel even een dingetje. Je kan namelijk ook kiezen voor een zwart of blauw leren kaft, maar dat kan je pas aanpassen tijdens de bestelprocedure, daar kwam ik later achter. Voor een foto op de kaft betaal je iets meer. Dus als je de omslag niet vult met foto’s kan je tijdens het bestelproces de omslag omzetten naar zwart of blauw leer.

Software

De software is niet enorm uitgebreid met clip-arts, nu ben ik daar ook geen fan van, dus dat vind ik geen probleem. Je kan later ook nog foto’s extra toevoegen. Je kan spelen met randen en maskers, met kleuren, foto’s vervagen en spiegelen. Ook kan je de achtergrond een kleur geven en teksten toevoegen. Je kan leuke bestaande lay-outs kiezen voor het aantal foto’s die je op een pagina wil gebruiken en sleep dan de foto’s in het fotokader, heel handig. Of je kan je eigen lay-out toevoegen en opslaan. De pagina’s kan je wisselen, je kan zelf een fotoboek nog tussentijds omwisselen naar een kleiner of groter boek maar wel dezelfde uitvoering, dus van staand groot naar staand klein of middel.

Account aanmaken

Het lastige vond ik even om een account aan te maken van te voren en ik heb gelezen dat meer mensen dit een probleem vinden. Er staat wel “Login” op de site, maar waar moet je het account aanmaken?! Nou, dat kan dus pas als je een eerste boek gaat bestellen. Tijdens het bestelproces maak je je eerste account aan. Dan worden alle gegevens opgeslagen. Daarna kan je pas inloggen op de site en zie je al je bestelling account gegevens etc. Misschien kunnen ze dat op de website van Het Fotoalbum duidelijk vermelden. Verder had ik tijdens het maken van het fotoboek nog een vraag over een lay-flat uitvoering, dus een mail gestuurd. Top hoor, je krijgt heel snel antwoord en dat is nou iets waar ik heel vrolijk van word! Soms krijg je zelfs ’s avonds nog antwoord op je vragen, goed van Het Fotoalbum, erg klantgericht, ga zo door.

De lay-flat is alleen nog te leveren bij een fotoboek van 30x30cm, maar er wordt aan gewerkt werd mij verteld. Deze optie kan je aanklikken tijdens het bestelproces.

Het fotoboek is klaar, nog even het hele boek bekeken in een voorvertoning (symbool “oogje” in software), controle uit laten oefenen en in het winkelwagentje leggen. Nu het bestellen, dat is de volgende stap. Ook dat gaat prima, je boek wordt nu geproduceerd.

Het eindresultaat

Het fotoboek is binnen, het heeft bijna een weekje geduurd. Goed verpakt in noppenfolie en dik karton. Nu ga ik alles eens kritisch bekijken. Het eerste wat me opvalt is dat het een hoogglans cover is, er is geen keuze voor een matte uitvoering. Het eerst blad is een schutblad, in het wit, hierin kan je geen andere kleuren kiezen. Daarna ga je verder met de pagina’s. Het grijze vlak in de eerste pagina kan je niet gebruiken, zo ook achterin het boek. Wat ik altijd hinderlijk vind is het logo, je hebt een laatste foto achterin, daarnaast kan je geen foto’s plaatsen, dus een witte pagina en aan de achterzijde een groot lelijk(sorry) logo op een witte pagina dan het schutblad. Er is helaas geen mogelijkheid om het logo weg te laten tegen een kleine vergoeding, dat is jammer. Zoiets weerhoudt mij altijd om een boek te maken, maar daarentegen is de prijs van het fotoboek ook zeker niet hoog, dat vooropgesteld. Dat is een keuze die je maakt. Verder ben ik zeker tevreden over de kleuren en het papier ziet er ook goed uit. Dus ja, prijs/kwaliteit verhouding is absoluut goed.

Tevreden?

Ik zou zeker mensen aanraden om bij Het Fotoalbum eens een fotoboek te maken als ze het niet erg vinden om een logo in het boek te hebben. Of ik het voor een van mijn “Workshops Digitale Fotoalbums maken”  in de toekomst wil gebruiken? Ja ik denk het zeker wel, nogmaals, je hebt een prachtig fotoboek voor een mooie betaalbare prijs. Binnenkort zullen ze wel meer fotoboeken hebben met een lay-flat uitvoering, ik wacht in spanning af.

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn review. Hebben jullie nog inhoudelijke vragen? Stel ze gerust en mail naar: info@pienterprojects.com.

 

Fijn weekend allemaal en je weet het, foto’s horen niet op de computer maar in een fotoboek!

 

Groetjes, Karin

 

Herinneringen maar dan anders

Posted by on sep 10, 2018 in Blog | 0 comments

Herinneringen maar dan anders

Mooi!

Hier weer eens een berichtje van Pienter Projects. Druk als een klein baasje! Maar zo’n mooi vak…zo ben je bezig met een prachtig bruidsalbum voor een bruidspaar en zo krijg je een vraag om te helpen bij een uitvaart. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar ook voor een uitvaart maak ik hele mooie herinneringen. Niet alleen in de vorm van een fotoboek, maar denk ook aan mooie grote banners tijdens een uitvaart of foto’s bewerkt in Photoshop afgedrukt op plexiglas. Een zeer emotionele herinnering. Het heeft mij heel wat kippenvel bezorgd…zo mooi!

Meer weten?

Wil je ook iets speciaals met een foto voor een speciale aangelegenheid? Ik help je graag, neem contact met me op en we gaan samen je wensen doornemen.

Groetjes, Karin

#druk #fotoboek #bruidsalbum #foto‘s #uitvaart #kippenvel#emotioneel

Test wanddecoratie plexiglas transparant

Posted by on apr 14, 2018 in Blog | 0 comments

Test wanddecoratie plexiglas transparant

Test wanddecoratie

Leuk, er is mij weer gevraagd om een wanddecoratie te testen. Ik doe dat graag, zo krijg je een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en de voor- of nadelen van een product. Hierdoor kan je goed advies geven aan een klant. Dat is de reden waarom ik hier altijd graag aan meewerk.

Voor wie is de test

Dit keer heeft CanvasCompany mij benaderd om deze test te doen. Ik heb gekozen voor een Plexiglas wanddecoratie in een transparantie uitvoering. Deze uitvoering heb ik nog niet eerder besteld en was dan ook erg nieuwsgierig naar het resultaat. Het programma van CanvasCompany werkt erg eenvoudig, niks mis mee. Binnen een week heb je je wanddecoratie al in huis.

Resultaat plexiglas

En dan nu het belangrijkste…het resultaat. Welnu, eerlijk gezegd moest ik even wennen. Ik heb al eerder een test gedaan met plexiglas maar dat was op plexiglas met een witte achtergrond en deze achtergrond is dus transparant. De kleuren komen minder hard over maar dat komt door de transparantie. Het grappige is wel dat je de kleur aan kan passen door een andere kleur achtergrond te kiezen, zo kan je variëren met kleuren. Of denk er eens aan om het voor een raam te hangen, ook op de achterzijde is dan de foto te zien. Op de foto’s op mijn FaceBook pagina kan je goed zien wat ik bedoel. Dus ja, je kan er mee spelen, maar ga je voor mooie harde kleuren dan adviseer ik toch om een witte achtergrond te nemen. Maar het zag er verder wel mooi uit.

Mochten er nog vragen zijn stuur mij gerust een mail, ik beantwoord ze graag: info@pienterprojects.com

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend toe,

Groetjes, Karin

 

Workshops weer van start

Posted by on mrt 30, 2018 in Blog | 0 comments

Workshops weer van start

Workshops digitaal fotoalbum

Eindelijk weer tijd voor de workshops na een drukke verhuizing! Maar ik heb er toch zo’n zin om heirmee te beginnen! Nu eerst net een nog een paar opdrachten afgerond. Prachtige fotoboeken gemaakt en de klanten waren weer erg enthousiast. En kijk, dat wil ik jou ook zo graag leren. Als ik in gesprek ga met mensen over fotoboeken maken op de computer is het eerste wat ik hoor, pfff..zoveel werk! Eerst al die foto’s uitzoeken, dat is al veel werk en dan nog een fotoboek maken! Veel te lastig en ingewikkeld allemaal!

Doorzetten

En dat is nou zo jammer, een fotoboek maken hoeft echt niet zoveel werk te zijn, gewoon even doorzetten. Heb je even geen inspiratie, dan ga je gewoon een andere keer verder. Tegenwoordig heb je veel programma’s waarbij je de foto’s automatisch in het fotoboek kan laten plaatsen. Wel goed nakijken of het programma alle foto’s wel goed heeft geplaatst. Je wil toch niet dat je op de foto staat zonder hoofd?!

Wanneer zijn de Workshops

Op de website staan enkele data genoemd waarop ik een workshop geef. Ben je met meer dan 4 mensen dan kan ik ook een workshop op een andere gewenste datum organiseren. Denk aan een leuke ochtend met vriendinnen, na afloop ergens gezellig lunchen met elkaar. Dat is toch een geweldig uitje? Neem contact met mij op, dat plan ik een datum speciaal voor jullie in.

Fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar

Posted by on dec 24, 2017 in Blog | 0 comments

Fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar

Fijne Kerstdagen en een geweldig 2018!

Het jaar is weer bijna voorbij en weer is het allemaal snel gegaan. Veel meegemaakt, maar dat zal bij iedereen zo zijn. Leuke dingen, minder leuke dingen, hard werken en veel leren(maar dat is alleen maar leuk!). Maar gelukkig kunnen we ook heerlijk genieten van het leven, lekker positief blijven is mijn motto!

Energie

Ook dit jaar heb ik weer veel energie gekregen bij het ontwerpen van vele fotoboeken. Ook veel bruidsboeken waarbij ik alle geweldige verhalen heb mogen horen van de bruidsparen zelf. Die glinstering in de ogen, de belevenis van die speciale dag. Deze beleving probeer ik ook weer in het fotoboek te krijgen. En wanddecoraties heb ik ook ontworpen, wat dacht je van het ontwerp van de kerstkaarten, ook daarvoor kan je bij mij terecht. Heb je een foto waar je iets bijzonders mee wilt?  Of denk je, ik heb echt geen tijd om al die fotoboeken te maken? Tijd is vaak ook zo’n punt…ik maak tijd voor jou. Samen komen we er wel uit en bekijken vele mogelijkheden.

Maar eerst duiken we de gezellige kerstdagen in en hopen op een geweldig nieuwjaar.

Verhuizing

Daarnaast komt bij mij een verhuizing om de hoek kijken, geheel onverwachts binnen enkele weken een huis gekocht. En Pienter Projects verhuist natuurlijk mee! Ik krijg een heerlijke ruimte voor mij tot beschikking waar ik mijn werk als Fotoboek Designer verder uit kan oefenen. Niet te vergeten een geweldige ruimte om workshops te geven. Maar een verhuizing brengt veel werk met zich mee. Schilderen, behangen en waar het kan pak ik graag zelf de kwast en de behang rol in de hand.

In januari wonen wij in Arnhem en hopen jullie graag daar eens te zien. Ik zit boordevol leuke ideeën. Heb je mijn hulp nodig bij het maken van fotoboeken? Ik help he echt heel graag. Ik nodig je hierbij uit, kom gerust eens een kijkje nemen op mijn nieuwe locatie en je kan veel van mijn werken bekijken. Op mijn website heb ik het adres al aangepast. Bel of mail van te voren voor het maken van een afspraak.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne dagen toe en neem vooral veel foto’s en maak dat prachtige fotoboek, want je weet…

Herinneringen zijn de foto’s van het leven

Groetjes, Karin

 

Karin de Smale
Fotoboek Designer

#fotoboek #designer #foto #kerst #nieuwjaar #verhuizen #workshop

WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

Posted by on nov 10, 2017 in Blog | 0 comments

WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

Wat het zo geweldig maakt als Fotoboek Designer zijn alle mensen met hun verhalen. Luisteren waarom ze een speciaal fotoboek willen hebben. Omdat ze iets geweldigs of juist iets heel emotioneels hebben meegemaakt. Luisteren naar alle verhalen, want iedereen heeft een verhaal, een herinnering. Een fotoboek maken is niet alleen maar foto’s in een boek slepen, nee, het moet een verhaal vertellen. Dit beleef ik telkens mee tijdens het ontwerp van een fotoboek. Ik probeer dit ook duidelijk over te brengen in een fotoboek. Ik luister naar de wensen van de klant en om dit over te brengen in een mooi fotoboek, dát is mijn passie! Dát is waar ik het voor doe. Ik zie blije gezichten of gezichten vol emotie. Het fotoboek nemen ze mee als een dierbaar bezit…en dat is het ook! Of het nu gaat om bruidsalbums, vakantieboeken, of fotoboeken van je kinderen.

Mijn laatste opdracht was het maken van een bruidsalbum, de bruidegom afkomstig uit Nederland, de bruid afkomstig uit de Filippijnen.Een geweldige huwelijksdag hebben ze gehad en met de bruidsreportage van Anna van Dreuten Living-Image ,die supermooie foto’s maakt, was de dag helemaal af!  Neem maar eens een kijke op de site van bruidsfotografie Living-Image je kan daar een mooie portfolio bekijken. Al die mooie foto’s moeten natuurlijk in een prachtig bruidsalbum komen. We hebben veel met elkaar gepraat(in het engels) en ik heb heel veel verhalen gehoord, geweldig mooi! Vele uitvoeringen van bruidsalbums besproken, wel of geen mooie luxe bewaardoos. Ook zij zijn hier weggegaan met een prachtig bruidsalbum vol mooie herinneringen. Ik vind het geweldig dat ik zoiets kan en mag doen!?

Meer weten?

Zou je ook meer willen weten over ons werk? Neem gerust contact op:

Living-Image: annvandreuten@gmail.com 

Pienter Projects : info@pienterprojects.com

Fijne dag allemaal!

Karin de Smale
Fotoboek Designer

#fotoboek #designer #foto #luisteren #verhalen #passie #bruidsreportage

Workshop Fotoalbum iets voor jou?

Posted by on okt 10, 2017 in Blog | 0 comments

Workshop Fotoalbum iets voor jou?

Workshop in de Wieken in Elst

Afgelopen donderdag weer een leuke workshop gegeven in de Wieken in Elst. Wat is het toch leuk om te zien hoe snel de cursisten alles oppakken. De workshop begint meestal met een paar kleine opstart problemen. Denk aan niet op de Wifi kunnen aanmelden, je foto’s niet kunnen vinden, etc. Maar met een beetje geduld komen we er altijd wel uit. Na enige uitleg gaat het beginnen, ik geef iedereen tips en trucs, hoe pak je het allemaal aan, welke fouten worden het meest gemaakt, waar moet je op letten. En dan wordt het stil, iedereen is zeer geconcentreerd bezig1 Uiteraard even een korte koffiepauze, ik laat uiteraard ook enig werk van mijzelf zien en dan snel weer aan de slag.

Fotoalbum

Maar waar het uiteindelijk om gaat is natuurlijk het fotoboek, jouw fotoboek. Van je vakantie in Bali, van je geweldige trip met je zoon in New York, van je schattige huisdier, ga zo maar door. De cursisten waren ontzettend goed bezig en ik vond het fijn om iedereen op weg te helpen. Daarnaast krijgt iedereen een handboek mee naar huis en natuurlijk die geweldige kortingsbon van € 20,00, altijd meegenomen toch? En die leuke reacties allemaal:

Sylvia: “Echt een aanrader om de workshop te doen, je leert hoe je supermooie fotoalbums kunt maken op je laptop! Je krijgt goede tips en duidelijke uitleg! Karin bedankt, ik ga er mee aan de gang hoor deze wintermaanden!”
Grieta: “Een duidelijke, geduldige en vriendelijke uitleg van Karin . Mooie voorbeelden, veel mogelijkheden. Echt de moeite waard. Bedankt Karin van Pienter Projects”
Rien: “Dank voor de leerzame en gezellige middag, nu de praktijkervaring gaan uitbouwen”

Alle cursisten nogmaals bedankt voor jullie komst en heel veel succes met het maken van de fotoboeken! Ik kan niet wachten tot de volgende workshop. Voor meer informatie over de workshop neem gerust contact met mij op.

Tot de volgende keer! Groetjes, Karin

#workshop #fotoalbum #vakantie

Open Coffee Velp

Posted by on aug 26, 2017 in Blog | 0 comments

Open Coffee Velp
Speciale Gast Open Coffee Velp

Het zit er weer op, de ochtend van de Open Coffee Velp.Zoals gewoonlijk was het in Hotel de Roskam in Rheden. Het was een hele gezellige ochtend en ik heb veel leuke en interessante gesprekken gehad met mede ondernemers. Wat is het toch leuk om te horen hoe iedereen zo bedreven is in zijn vakgebied. Vol passie worden de verhalen verteld, hoe het bedrijf is ontstaan. Ja, ook ik heb een verhaal en ik denk daar vaak aan terug. Maij passie voor het “Fotoboek Design is ontstaan door mijn moeder. Ja, zo enthousiast dat ze altijd was over mijn fotoalbums. Dus ik dacht ik maak een leuk familiealbum, van alle 5 de zusjes. Wel een enorm gemis omdat één zusje veel te vroeg is overleden aan de ziekte van Alzheimer. Helaas heeft mijn moeder het familiealbum nooit gezien, 2 weken voor haar verjaardag is ze toen overleden. Het fotoalbum heeft tijdens het afscheid op een tafel gelegen en iedereen mocht het inzien. Waauw, wat een reacties kwamen er op af, zoveel emoties maakte het los! Dus dacht ik, daar moet ik iets mee doen en zo is mijn bedrijfje ontstaan. Ik weet wat het losmaakt bij de mensen, ik weet hoe dierbaar zo’n boek kan zijn. Of het nu verdriet oproept of vreugde, het gaat alle kanten op. Wat een serieus blogje dit keer he? Ja, soms moet dat eens. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maak een fotoboek, de foto’s op de computer verdwijnen langzaam aan en dat is zo jammer. Tot de volgende keer allemaal!

Groetjes, Karin

Pluktuin boeket bloemen

Posted by on jul 23, 2017 in Blog | 0 comments

Pluktuin boeket bloemen

Bloemen

Wat zijn ze toch mooi en wat maken ze iedereen toch vrolijk! Bloemen…Gisteren heb ik een bezoekje gebracht aan een “pluktuin”. Eerlijk gezegd had ik nog niet vaak van een pluktuin gehoord, laat staan dat ik er geweest ben, maar wat is dat een geweldige ervaring zeg! Ik heb  Tuin en Kwekerij De Boschhoeve in Wolfheze bezocht. In een woord geweldig, ik raad het iedereen aan om eens een bezoekje te gaan nemen. Een prachtige kwekerij gelegen in een mooie landelijke omgeving. De boerderij heeft veel meer te bieden, veel activiteiten. Lunches, High Tea en zelfs bruiloften worden daar gehouden. Ik zou zeggen kijk eens op de website.

Maar goed, ik ben dus naar de “pluktuin” gegaan. Hoe geweldig is dat, je loopt door de prachtige borders, er is en een enorme keuze aan bloemen. En ja, knippen maar, stel je eigen boeket samen, verser kan je het niet krijgen natuurlijk! Je wordt er wel een beetje hebberig van en kan bijna niet ophouden met knippen! Als laatste nog wat mooie foto’s gemaakt natuurlijk! Helemaal blij en vol trots ga je met je eigen samengestelde boeket naar huis, kijk hier voor meer foto’s van dit prachtige boeket. Zeg nou zelf, hiervan gaat de zon toch schijnen in huis?!

Mocht je gaan wens ik je heel veel knipplezier!

Tot de volgende keer,

Groetjes, Karin