Donateur Stichting Alzheimer

Posted on jun 2, 2017 in Blog

Donateur Stichting Alzheimer

Donateur Stichting Alzheimer

Word ook donateur van Stichting Alzheimer!

Een paar jaar geleden is mijn zus op veel te jonge leeftijd overleden aan de ziekte van Alzheimer. Wat daar aan vooraf ging is met geen pen te beschrijven, een vreselijke tijd. Niet alleen voor mijn zus maar ook voor alle lieve mensen om haar heen. Ik heb het programma met Angela Groothuizen “Voor ik het vergeet” dan ook gevolgd. Iedere keer keek ik met tranen in mijn ogen. Denk ook aan al die jonge mensen met die ziekte, vreselijk. Steun de stichting mensen, help het medicijn tegen Alzheimer te vinden!

Karin de Smale

Donateur Stichting Alzheimer

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram