Fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar

Posted on dec 24, 2017 in Blog

Fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar

Fijne Kerstdagen en een geweldig 2018!

Het jaar is weer bijna voorbij en weer is het allemaal snel gegaan. Veel meegemaakt, maar dat zal bij iedereen zo zijn. Leuke dingen, minder leuke dingen, hard werken en veel leren(maar dat is alleen maar leuk!). Maar gelukkig kunnen we ook heerlijk genieten van het leven, lekker positief blijven is mijn motto!

Energie

Ook dit jaar heb ik weer veel energie gekregen bij het ontwerpen van vele fotoboeken. Ook veel bruidsboeken waarbij ik alle geweldige verhalen heb mogen horen van de bruidsparen zelf. Die glinstering in de ogen, de belevenis van die speciale dag. Deze beleving probeer ik ook weer in het fotoboek te krijgen. En wanddecoraties heb ik ook ontworpen, wat dacht je van het ontwerp van de kerstkaarten, ook daarvoor kan je bij mij terecht. Heb je een foto waar je iets bijzonders mee wilt?  Of denk je, ik heb echt geen tijd om al die fotoboeken te maken? Tijd is vaak ook zo’n punt…ik maak tijd voor jou. Samen komen we er wel uit en bekijken vele mogelijkheden.

Maar eerst duiken we de gezellige kerstdagen in en hopen op een geweldig nieuwjaar.

Verhuizing

Daarnaast komt bij mij een verhuizing om de hoek kijken, geheel onverwachts binnen enkele weken een huis gekocht. En Pienter Projects verhuist natuurlijk mee! Ik krijg een heerlijke ruimte voor mij tot beschikking waar ik mijn werk als Fotoboek Designer verder uit kan oefenen. Niet te vergeten een geweldige ruimte om workshops te geven. Maar een verhuizing brengt veel werk met zich mee. Schilderen, behangen en waar het kan pak ik graag zelf de kwast en de behang rol in de hand.

In januari wonen wij in Arnhem en hopen jullie graag daar eens te zien. Ik zit boordevol leuke ideeën. Heb je mijn hulp nodig bij het maken van fotoboeken? Ik help he echt heel graag. Ik nodig je hierbij uit, kom gerust eens een kijkje nemen op mijn nieuwe locatie en je kan veel van mijn werken bekijken. Op mijn website heb ik het adres al aangepast. Bel of mail van te voren voor het maken van een afspraak.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne dagen toe en neem vooral veel foto’s en maak dat prachtige fotoboek, want je weet…

Herinneringen zijn de foto’s van het leven

Groetjes, Karin

 

Karin de Smale
Fotoboek Designer

#fotoboek #designer #foto #kerst #nieuwjaar #verhuizen #workshop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram