Fotoboek Design

Pienter Projects, Fotoboek Designer. Vertel uw verhaal met uw foto’s en ik ontwerp een prachtig album voor u op maat geheel naar uw wensen. Een blijvende herinnering met grote waarde. Lees meer

Ruime keuze aan fotoboeken

Laten we eerlijk zijn, iedereen is blij met een fotoalbum. Of het nu gaat over uw mooie vakantie, over uw kinderen of kleinkinderen. Denkt u ook eens aan een mooi familiealbum of een fotoalbum van uw tuin, van die lekkere recepten of wilt u een mooi fotoalbum van uw bedrijf? Tja, teveel om op te noemen.U bent niet zo handig met computers en u heeft geen behoefte aan een workshop? Dan kan ik vast iets voor u betekenen. Ik maak dat mooie fotoalbum voor u.

Fotoboek Design

Ik ben Karin de Smale en ik ben Fotoboek Designer. Ik maak fotoalbums van mooi basic tot zeer chic en luxe uitvoeringen. Van bruidsalbums tot vakantiealbums, maar denk ook aan fotoalbums van uw huisdier, uw prachtige oldtimer of van uw mooie tuin! Maar ook schattige babyalbums, teveel om op te noemen. Ik heb de laatste jaren uitvoerig onderzoek gedaan naar verschillende van de fotoalbums. Er zijn inmiddels ontzettend veel leveranciers die fotoalbums maken. Regelmatig word ik gevraagd om testalbums te maken en dat doe ik met zeer veel plezier. Zodoende ben ik erg op de hoogte van de kwaliteit en het assortiment van diverse leveranciers. Dit wil ik heel graag met u delen, u laten weten wat er allemaal op de markt is. Laat mij een fotoboek voor u ontwerpen en ik neem u mee in de wereld van de fotoalbums.

Herinneringen zijn de foto’s van het leven!

 

Producten op maat

Niet alleen fotoalbums maak ik op maat. Maar ook kalenders, foto op canvas, foto op plexiglas en banners en ga zo maar door! Al die mooie herinneringen, doe er iets mee en laat het zien!

Prijzen

De prijzen van producten op maat hangen sterk af van uw wensen. Om een indicatie te geven: “Fotoalbums op maat” zijn te bestellen van € 130,00 tot wel € 800,00.

U heeft een keuze tussen mat of glanzend fotopapier; harde kaft, zachte kaft of een kaft in een luxe uitvoering. Uiteraard de hoeveelheid pagina’s (en foto’s) in een fotoalbum is bepalend, maar ook de afmeting van het fotoalbum etc. U ziet wel, heel veel mogelijkheden.

Ik ga ook mee tijdens een evenement en maak de foto’s (kijk ook bij Event Fotografie). Hiervoor zijn speciale groepsprijzen voor de fotoalbums van toepassing. Al leuke soft cover boekjes te bestellen v.a. € 15,00 (min. afname 25 stuks)

Wij maken heel graag een fotoalbum op maat naar uw wensen. Stuur ons een mail met uw wensen, wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Neem gerust contact met mij op via de mail of bel.

Pienter Cadeaubon

cadeaubon

Wat dacht u van een uniek cadeau?? De Pienter cadeaubon, al v.a. € 25,00 te bestellen. Een ontzettend leuk cadeau, de bonnen zijn in te wisselen voor een fotoboek op maat, foto op canvas, aluminium of plexiglas. Maar denk ook eens aan de leuke workshop van Pienter Projects. Geef eens een workshop cadeau aan je vader, je moeder of vriendin. Het is zo geweldig als zij zelf dat mooie fotoalbum kunnen maken. Stuur mij een mail en laat weten voor welk bedrag u een bon wenst te bestellen.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *