GalleryPrint Saal-Digital

Posted on mrt 28, 2017 in Blog

GalleryPrint Saal-Digital

GalleryPrint

Na het fotoboek heeft Saal-Digital mij nu gevraagd een wanddecoratie te maken en alles goed te testen. Dat doe ik graag natuurlijk! De keuze is gevallen op een GalleryPrint met een hoogglans afwerking (ook mat verkrijgbaar) en een aluminium ophangsysteem.

Review

Het begint natuurlijk allemaal met de foto…welke foto wil je gebruiken, kies je voor kleur, zwart/wit, hoe groot moet de wanddecoratie worden. De foto die ik gebruikt heb is van een vakantie Thailand. De foto heb ik wel van te voren bewerkt in Adobe Lightroom, maar je kan in het programma van Saal-Digital ook wel wel aanpassingen doen. Het maken van een wandecoratie werkt eigenlijk hetzelfde al het maken van een fotoalbum. Je werkt in hetzelfde programma en wat ik zeer verrassend vond is dat je ook hier veel kan doen met teksten en foto’s toevoegen. Denk ook eens aan een leuke collage. Het duurde ongeveer een week toen ik bericht kreeg dat het pakket opgestuurd werd. Na ontvangst het pakket bekeken: keurig verpakt en aan de voorkant van de GalleryPrint zat beschermfolie. Ik werd helemaal blij van het resultaat. Er zit wel een prijskaartje aan, maar dan heb je ook zeker iets moois aan de wand en ook een heel mooie aluminium ophangsysteem aan de achterzijde. Lukt het je niet om zoiets moois zelf te maken? Ook dit kan ik je leren tijdens een workshop!

Tot snel, groetjes, Karin

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram