WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

Posted on nov 10, 2017 in Blog

WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

WAT MAAKT HET WERK ALS FOTOBOEK DESIGNER ZO LEUK

Wat het zo geweldig maakt als Fotoboek Designer zijn alle mensen met hun verhalen. Luisteren waarom ze een speciaal fotoboek willen hebben. Omdat ze iets geweldigs of juist iets heel emotioneels hebben meegemaakt. Luisteren naar alle verhalen, want iedereen heeft een verhaal, een herinnering. Een fotoboek maken is niet alleen maar foto’s in een boek slepen, nee, het moet een verhaal vertellen. Dit beleef ik telkens mee tijdens het ontwerp van een fotoboek. Ik probeer dit ook duidelijk over te brengen in een fotoboek. Ik luister naar de wensen van de klant en om dit over te brengen in een mooi fotoboek, dát is mijn passie! Dát is waar ik het voor doe. Ik zie blije gezichten of gezichten vol emotie. Het fotoboek nemen ze mee als een dierbaar bezit…en dat is het ook! Of het nu gaat om bruidsalbums, vakantieboeken, of fotoboeken van je kinderen.

Mijn laatste opdracht was het maken van een bruidsalbum, de bruidegom afkomstig uit Nederland, de bruid afkomstig uit de Filippijnen.Een geweldige huwelijksdag hebben ze gehad en met de bruidsreportage van Anna van Dreuten Living-Image ,die supermooie foto’s maakt, was de dag helemaal af!  Neem maar eens een kijke op de site van bruidsfotografie Living-Image je kan daar een mooie portfolio bekijken. Al die mooie foto’s moeten natuurlijk in een prachtig bruidsalbum komen. We hebben veel met elkaar gepraat(in het engels) en ik heb heel veel verhalen gehoord, geweldig mooi! Vele uitvoeringen van bruidsalbums besproken, wel of geen mooie luxe bewaardoos. Ook zij zijn hier weggegaan met een prachtig bruidsalbum vol mooie herinneringen. Ik vind het geweldig dat ik zoiets kan en mag doen!?

Meer weten?

Zou je ook meer willen weten over ons werk? Neem gerust contact op:

Living-Image: annvandreuten@gmail.com 

Pienter Projects : info@pienterprojects.com

Fijne dag allemaal!

Karin de Smale
Fotoboek Designer

#fotoboek #designer #foto #luisteren #verhalen #passie #bruidsreportage

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram