Open Coffee Velp

Posted on aug 26, 2017 in Blog

Open Coffee Velp
Speciale Gast Open Coffee Velp

Het zit er weer op, de ochtend van de Open Coffee Velp.Zoals gewoonlijk was het in Hotel de Roskam in Rheden. Het was een hele gezellige ochtend en ik heb veel leuke en interessante gesprekken gehad met mede ondernemers. Wat is het toch leuk om te horen hoe iedereen zo bedreven is in zijn vakgebied. Vol passie worden de verhalen verteld, hoe het bedrijf is ontstaan. Ja, ook ik heb een verhaal en ik denk daar vaak aan terug. Maij passie voor het “Fotoboek Design is ontstaan door mijn moeder. Ja, zo enthousiast dat ze altijd was over mijn fotoalbums. Dus ik dacht ik maak een leuk familiealbum, van alle 5 de zusjes. Wel een enorm gemis omdat één zusje veel te vroeg is overleden aan de ziekte van Alzheimer. Helaas heeft mijn moeder het familiealbum nooit gezien, 2 weken voor haar verjaardag is ze toen overleden. Het fotoalbum heeft tijdens het afscheid op een tafel gelegen en iedereen mocht het inzien. Waauw, wat een reacties kwamen er op af, zoveel emoties maakte het los! Dus dacht ik, daar moet ik iets mee doen en zo is mijn bedrijfje ontstaan. Ik weet wat het losmaakt bij de mensen, ik weet hoe dierbaar zo’n boek kan zijn. Of het nu verdriet oproept of vreugde, het gaat alle kanten op. Wat een serieus blogje dit keer he? Ja, soms moet dat eens. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maak een fotoboek, de foto’s op de computer verdwijnen langzaam aan en dat is zo jammer. Tot de volgende keer allemaal!

Groetjes, Karin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram