Over

Als we het over foto’s hebben is het tegenwoordig allemaal “digitaal”.

Foto’s maken en deze op je computer zetten, maar dan? Vaak blijven ze daar ook staan. Waar blijven de fotoalbums van vroeger? Waar blijven die gezellige uurtjes foto’s kijken in een fotoalbum? Maar hoe krijgen we die digitale foto’s in een fotoalbum? U zou ook zo graag een kaart willen maken van een foto, of een leuke kalender met uw kleinkinderen, maar hoe? Pienter Projects helpt u daarbij!

Pienter Projects is gevestigd in Arnhem en is opgezet door Karin de Smale.

Ze woont in Arnhem en is al meer dan 20 jaar werkzaam als Financieel Adviseur bij een assurantiekantoor. Daarnaast heeft ze haar bedrijf Pienter Projects opgebouwd.

Al jaren is Karin bezig met het ontwerpen van brochures, kaarten en het maken van digitale fotoalbums. Naast fotografie is haar passie het werken met foto’s. Of het nu het maken is van fotoboeken, banners, posters of het bewerken van foto’s, haar interesse ligt heel duidelijk in het creatieve vlak. Het creatieve heeft altijd wel in haar gezeten en nu is de stap gezet om hierin verder te gaan.

IMG_8305

Ze ziet zichzelf als sociaal en betrokken, maar ze is ook zeer zelfstandig en creatief.

Niet alleen het geven van workshops maar ook het leveren van producten op maat en uw fotoboek designer. Pienter Projects gaat ook mee tijdens een evenement en maakt foto’s om daarna voor vele mensen een mooi fotoalbum te maken waar men nog jaren plezier van heeft. Ze hoopt op die manier iets te kunnen betekenen voor anderen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *