Pluktuin boeket bloemen

Posted on jul 23, 2017 in Blog

Pluktuin boeket bloemen

Bloemen

Wat zijn ze toch mooi en wat maken ze iedereen toch vrolijk! Bloemen…Gisteren heb ik een bezoekje gebracht aan een “pluktuin”. Eerlijk gezegd had ik nog niet vaak van een pluktuin gehoord, laat staan dat ik er geweest ben, maar wat is dat een geweldige ervaring zeg! Ik heb  Tuin en Kwekerij De Boschhoeve in Wolfheze bezocht. In een woord geweldig, ik raad het iedereen aan om eens een bezoekje te gaan nemen. Een prachtige kwekerij gelegen in een mooie landelijke omgeving. De boerderij heeft veel meer te bieden, veel activiteiten. Lunches, High Tea en zelfs bruiloften worden daar gehouden. Ik zou zeggen kijk eens op de website.

Maar goed, ik ben dus naar de “pluktuin” gegaan. Hoe geweldig is dat, je loopt door de prachtige borders, er is en een enorme keuze aan bloemen. En ja, knippen maar, stel je eigen boeket samen, verser kan je het niet krijgen natuurlijk! Je wordt er wel een beetje hebberig van en kan bijna niet ophouden met knippen! Als laatste nog wat mooie foto’s gemaakt natuurlijk! Helemaal blij en vol trots ga je met je eigen samengestelde boeket naar huis, kijk hier voor meer foto’s van dit prachtige boeket. Zeg nou zelf, hiervan gaat de zon toch schijnen in huis?!

Mocht je gaan wens ik je heel veel knipplezier!

Tot de volgende keer,

Groetjes, Karin

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram