Test wanddecoratie plexiglas transparant

Posted on apr 14, 2018 in Blog

Test wanddecoratie plexiglas transparant

Test wanddecoratie

Leuk, er is mij weer gevraagd om een wanddecoratie te testen. Ik doe dat graag, zo krijg je een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en de voor- of nadelen van een product. Hierdoor kan je goed advies geven aan een klant. Dat is de reden waarom ik hier altijd graag aan meewerk.

Voor wie is de test

Dit keer heeft CanvasCompany mij benaderd om deze test te doen. Ik heb gekozen voor een Plexiglas wanddecoratie in een transparantie uitvoering. Deze uitvoering heb ik nog niet eerder besteld en was dan ook erg nieuwsgierig naar het resultaat. Het programma van CanvasCompany werkt erg eenvoudig, niks mis mee. Binnen een week heb je je wanddecoratie al in huis.

Resultaat plexiglas

En dan nu het belangrijkste…het resultaat. Welnu, eerlijk gezegd moest ik even wennen. Ik heb al eerder een test gedaan met plexiglas maar dat was op plexiglas met een witte achtergrond en deze achtergrond is dus transparant. De kleuren komen minder hard over maar dat komt door de transparantie. Het grappige is wel dat je de kleur aan kan passen door een andere kleur achtergrond te kiezen, zo kan je variĂ«ren met kleuren. Of denk er eens aan om het voor een raam te hangen, ook op de achterzijde is dan de foto te zien. Op de foto’s op mijn FaceBook pagina kan je goed zien wat ik bedoel. Dus ja, je kan er mee spelen, maar ga je voor mooie harde kleuren dan adviseer ik toch om een witte achtergrond te nemen. Maar het zag er verder wel mooi uit.

Mochten er nog vragen zijn stuur mij gerust een mail, ik beantwoord ze graag: info@pienterprojects.com

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend toe,

Groetjes, Karin

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *