Workshop Fotoalbum iets voor jou?

Posted on okt 10, 2017 in Blog

Workshop Fotoalbum iets voor jou?

Workshop in de Wieken in Elst

Afgelopen donderdag weer een leuke workshop gegeven in de Wieken in Elst. Wat is het toch leuk om te zien hoe snel de cursisten alles oppakken. De workshop begint meestal met een paar kleine opstart problemen. Denk aan niet op de Wifi kunnen aanmelden, je foto’s niet kunnen vinden, etc. Maar met een beetje geduld komen we er altijd wel uit. Na enige uitleg gaat het beginnen, ik geef iedereen tips en trucs, hoe pak je het allemaal aan, welke fouten worden het meest gemaakt, waar moet je op letten. En dan wordt het stil, iedereen is zeer geconcentreerd bezig1 Uiteraard even een korte koffiepauze, ik laat uiteraard ook enig werk van mijzelf zien en dan snel weer aan de slag.

Fotoalbum

Maar waar het uiteindelijk om gaat is natuurlijk het fotoboek, jouw fotoboek. Van je vakantie in Bali, van je geweldige trip met je zoon in New York, van je schattige huisdier, ga zo maar door. De cursisten waren ontzettend goed bezig en ik vond het fijn om iedereen op weg te helpen. Daarnaast krijgt iedereen een handboek mee naar huis en natuurlijk die geweldige kortingsbon van € 20,00, altijd meegenomen toch? En die leuke reacties allemaal:

Sylvia: “Echt een aanrader om de workshop te doen, je leert hoe je supermooie fotoalbums kunt maken op je laptop! Je krijgt goede tips en duidelijke uitleg! Karin bedankt, ik ga er mee aan de gang hoor deze wintermaanden!”
Grieta: “Een duidelijke, geduldige en vriendelijke uitleg van Karin . Mooie voorbeelden, veel mogelijkheden. Echt de moeite waard. Bedankt Karin van Pienter Projects”
Rien: “Dank voor de leerzame en gezellige middag, nu de praktijkervaring gaan uitbouwen”

Alle cursisten nogmaals bedankt voor jullie komst en heel veel succes met het maken van de fotoboeken! Ik kan niet wachten tot de volgende workshop. Voor meer informatie over de workshop neem gerust contact met mij op.

Tot de volgende keer! Groetjes, Karin

#workshop #fotoalbum #vakantie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram