Workshops weer van start

Posted on mrt 30, 2018 in Blog

Workshops weer van start

Workshops digitaal fotoalbum

Eindelijk weer tijd voor de workshops na een drukke verhuizing! Maar ik heb er toch zo’n zin om heirmee te beginnen! Nu eerst net een nog een paar opdrachten afgerond. Prachtige fotoboeken gemaakt en de klanten waren weer erg enthousiast. En kijk, dat wil ik jou ook zo graag leren. Als ik in gesprek ga met mensen over fotoboeken maken op de computer is het eerste wat ik hoor, pfff..zoveel werk! Eerst al die foto’s uitzoeken, dat is al veel werk en dan nog een fotoboek maken! Veel te lastig en ingewikkeld allemaal!

Doorzetten

En dat is nou zo jammer, een fotoboek maken hoeft echt niet zoveel werk te zijn, gewoon even doorzetten. Heb je even geen inspiratie, dan ga je gewoon een andere keer verder. Tegenwoordig heb je veel programma’s waarbij je de foto’s automatisch in het fotoboek kan laten plaatsen. Wel goed nakijken of het programma alle foto’s wel goed heeft geplaatst. Je wil toch niet dat je op de foto staat zonder hoofd?!

Wanneer zijn de Workshops

Op de website staan enkele data genoemd waarop ik een workshop geef. Ben je met meer dan 4 mensen dan kan ik ook een workshop op een andere gewenste datum organiseren. Denk aan een leuke ochtend met vriendinnen, na afloop ergens gezellig lunchen met elkaar. Dat is toch een geweldig uitje? Neem contact met mij op, dat plan ik een datum speciaal voor jullie in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram