Workshop

Foto’s… ze staan op de computer, online of op Facebook. Maak ook eens een mooi fotoalbum! U weet niet hoe? Volg een workshop van Pienter Projects. U staat straks versteld van uw eigen creativiteit! Lees meer

Geef u snel op en doe mee

Gezellige en leerzame workshops

Workshop fotoboeken maken

Workshop

Ik geef regelmatig workshops in Arnhem. Ik beschik over een fijne ruimte waar we met kleine groepen gezellige uurtjes doorbrengen.  Doet u ook mee? 

  • De workshops worden bij mij thuis gegeven, Euterpestraat 7 in Arnhem.

  • Wat wel een vereiste is, dat u enige kennis heeft van het werken met een computer/laptop. Denk aan het maken van e-mails, surfen op het internet en eenvoudig uw afbeeldingen kunnen vinden op de computer. Bent u daar helemaal niet mee bekend, dan raden wij u aan eerst computerlessen te volgen.

  • U brengt uw eigen laptop mee en gaat hiermee aan de slag(Windows of Apple Macbook), geen iPad of andere tablets. De laptop moet geschikt zijn voor WiFi draadloos internet en u moet daar zelf een verbinding mee kunnen maken.

  • Geef u op voor de workshop want ze zijn snel volgeboekt. Mail naar info@pienterprojects.com

Workshop Fotoalbum maken

U bent al bekend met het aanmaken en ordenen van mappen van foto’s enige kennis van het werken op een computer. We gaan een digitaal fotoalbum maken die u , zodra het af is, kunt bestellen bij het fotoprogramma waar we mee werken. U leert om te gaan met het fotoprogramma, u werkt met fotokaders, teksten, achtergronden en kleuren. U moet voor deze workshop ca. 50 foto’s meenemen(op uw laptop of op een USB stick) waar u een fotoalbum (of kalender) van wil maken.

Wat te doen

U moet thuis een map aanmaken aanmaken b.v. onder de naam : “fotoalbum Pienter Projects”. We gaan direct aan de slag met het fotoprogramma.Tijdens de workshop worden alle onderwerpen behandeld die leiden tot een mooi eindresultaat. Thuis kunt u op uw gemak uw project rustig afmaken, evt. nog foto’s toevoegen en de bestelling doorvoeren via het fotoprogramma.

Het is altijd een gezellige workshop en de mensen gaan meestal zo enthousiast naar huis dat ze gelijk verder willen werken aan het fotoboek.

Prijs per workshop                : € 35,00*               

De workshop duurt ca. 3uur en het minimum aantal deelnemers is 4 personen.

Wilt u een workshop op een dag naar keuze? Dat kan natuurlijk, als u genoeg aantal deelnemers heeft kan ik dat samen met u organiseren. Ook privélessen aan huis mogelijk tegen een kleine extra vergoeding.

De workshops worden in Arnhem gegeven, maar heeft u minimaal 4 personen en u wilt met deze groep graag een workshop thuis of bij u in de buurt volgen? Dat kan, Pienter Projects geeft ook workshops op een locatie bij u thuis of bij u in de buurt. De eventuele reiskosten worden dan extra in rekening gebracht.

Wilt u met een grotere groep een workshop volgen, neem contact met mij op en ik ga op zoek naar een geschikte locatie bij u in de buurt.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *